Участь у Всеукраїнській науково-методичній конференції «Управління якістю підготовки фахівців»

26-27 березня 2019 року на базі Одеського державного екологічного університету відбулася Всеукраїнська науково-методична конференція   «Управління якістю підготовки фахівців».

В  роботі конференції взяли участь представники 37 установ і закладів вищої освіти України, що знайшло своє відбиття у понад 80 тезах виступів, виданих у відповідному збірнику. Серед тематики обговорюваних на конференції проблем виділялися такі:  принципи та процедури забезпечення якості освіти; оцінювання здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти; ресурси і інформаційні системи для організації і ефективного управління освітнім процесом; впровадження та удосконалення дистанційної освіти; публічність інформації про освітній процес та заходи запобігання академічного плагіату тощо.

Кафедра українознавства та соціальних наук на конференції була представлена виступом-презентацією на  тему «Досвід і проблеми впровадження системи е-навчання у викладанні соціально-гуманітарних дисциплін», що був підготовлений завідувачем кафедри к.іст.н, доц. Бубновим І.В та ст. викл. Мирошниченко М.І.

У доповіді були порушені прикладні питання щодо технічних, організаційних і навчально-методичних проблем розроблення і впровадження системи дистанційного навчання на базі  програмної платформи Moodle. Було визначено найактуальніші завдання щодо підвищення ефективності використання системи е-навчання, зокрема, використання різних засобів формування мотиваційних аспектів навчально-освітнього процесу; удосконалення механізмів набуття необхідних знань і навичок у використанні ресурсів динамічного навчального  середовища Moodle тощо.

Сподіваємось, що матеріали доповіді виявляться корисними у справі розв’язання конкретно-прикладних завдань щодо впровадження системи е-навчання в університеті та сприятимуть подальшому упорядкуванню і систематизації роботи в цьому напрямку.

Коментування закрито.

Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Останні коментарі
    Блог кафедри

    Контактна информація
    Кафедра соціально-гуманітарних наук
    Адреса:
    65016, м. Одеса, вул. Львівська,16
    НЛК №2, каб. 611.
    тел. (0482) 785-27-22,
    E-mail: ukrain@odeku.edu.ua